L'heroica lluita dels miners: exemple de resistència i dignitat

dimecres, 20 de juny del 2012


L'heroica lluita dels miners: exemple de resistència i dignitat



Amb aquestes línies que segueixen, així com ja ho hem fet anteriorment amb diverses imatges, volem donar tot el nostre recolzament i els nostres ànims als companys miners, que no desisteixen en la seva lluita, que dura ja més de 20 dies i està a punt d'assolir el mes d'heroica resistència pel seu futur i el dels seus fills; el mes de continus enfrontaments contra les forces de repressió del règim, que, com enviar antiavalots d'altres punts de l'Estat no sembla suficient, ara es dedica a fer maniobres militars a les comarques mineres, en una clara provocació cap als companys miners.

La lluita dels miners, però, està destinada al fracàs sense la unió de tota la classe obrera; perquè l'ofensiva no és només contra els obrers de la mineria, l'ofensiva és ja generalitzada: l'oligarquia financera de l'Estat espanyol ataca, de manera sistemàtica, al proletariat, sigui quina sigui la seva nacionalitat, i sigui quina sigui la seva branca industrial.

Aquest és un combat que ens incumbeix a tots, un combat que no podem defugir, car esdevindríem còmplices de l'Estat terrorista i de la seva ofensiva generalitzada contra el conjunt de la classe obrera.

Li queda alguna sortida, al proletariat, davant aquesta ofensiva monstruosa que l'oligarquia financera i les seves titelles, els polítics, estan llançant sobre tots nosaltres? Evidentment que sí! La sortida que té el proletariat és només la lluita organitzada i disciplinada contra l'actual sistema d'explotació i opressió, en que cada cop menys mans acumulen la riquesa que tots nosaltres, els treballadors, produïm.

Aquesta lluita organitzada i disciplinada del proletariat no pot quedar, de cap de les maneres, limitada només a l'àmbit concret, a l'àmbit sindical: com hem dit més amunt, el conflicte no és ja de tal o qual empresa o de tal o qual sector; no: el conflicte és de tota la classe obrera, i com a classe hem de respondre.

És hora, doncs, d'organitzar-se, és hora de fondre tots els Comitès d'Empresa, Delegats de personal, Assemblees de Treballadors i Assemblees Populars en un Front Únic del Poble que, dirigit pel Partit Comunista, esclafi el capitalisme i ens porti a la dictadura del proletariat, a la nostra societat, la dels treballadors, al socialisme.

Visca la lluita dels miners!

Visca la lluita de la classe obrera!

Per l'Assemblea de Comitès, Delegats i Treballadors (ACDT)!

Pel Front Únic del Poble (FUP)!

SOCIALISME O BARBÀRIE!

FEDERACIÓ DE JOVES COMUNISTES DE CATALUNYA (FJCC)

---------------------------------------


La heroica lucha de los mineros: ejemplo de resistencia y dignidad





Con estas líneas que siguen, así como ya lo hemos hecho anteriormente con varias imágenes, queremos dar todo nuestro apoyo y nuestros ánimos a los compañeros mineros, que no desisten en su lucha, que dura ya más de 20 días y está a punto de lograr el mes de heroica resistencia por su futuro y el de sus hijos; el mes de continuos enfrentamientos contra las fuerzas de represión del régimen, que, como enviar antidisturbios otros puntos del Estado no parece suficiente, ahora se dedica a hacer maniobras militares a las comarcas mineras, en una clara provocación hacia los compañeros mineros.

La lucha de los mineros, sin embargo, está destinada al fracaso sin la unión de toda la clase obrera; porque la ofensiva no es sólo contra los obreros de la minería, la ofensiva es ya generalizada: la oligarquía financiera del Estado español ataca, de manera sistemática, al proletariado, sea cual sea su nacionalidad, y sea cual sea su rama industrial.

Este es un combate que nos incumbe a todos, un combate que no podemos rehuir, puesto que aconteceríamos cómplices del Estado terrorista y de su ofensiva generalizada contra el conjunto de la clase obrera.

¿Le queda alguna salida, al proletariado, ante esta ofensiva monstruosa que la oligarquía financiera y sus títeres, los políticos, están lanzando sobre todos nosotros? ¡Evidentemente que sí! La salida que tiene el proletariado es sólo la lucha organizada y disciplinada contra el actual sistema de explotación y opresión, en que cada vez menos manos acumulan la riqueza que todos nosotros, los trabajadores, producimos.

Esta lucha organizada y disciplinada del proletariado no puede quedar, de ninguna de las maneras, limitada sólo al ámbito concreto, al ámbito sindical: cómo hemos dicho más arriba, el conflicto no es ya de tal o cual empresa o de tal o cual sector; no: el conflicto es de toda la clase obrera, y como clase tenemos que responder.

Es hora, pues, de organizarse, es hora de fundir todos los Comités de empresa, Delegados de personal, Asambleas de Trabajadores y Asambleas Populares en un Frente Único del Pueblo que, dirigido por el Partido Comunista, aplaste el capitalismo y nos lleve a la dictadura del proletariado, a nuestra sociedad, la de los trabajadores, al socialismo.


¡Viva la lucha de los mineros!

¡Viva la lucha de la clase obrera!

¡Por la Asamblea de Comités, Delegados y Trabajadores (ACDT)!

¡Por el Frente Único del Pueblo (FUP)!

¡SOCIALISMO O BARBARIE!

FEDERACIÓN DE JÓVENES COMUNISTAS DE CATALUÑA (FJCC)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Federación de Jóvenes Comunistas de España